19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Aile katliamını planlamış

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde annesini, babasını ve 2 kardeşini bıçaklayarak öldüren sanığın, 5 ay önce planladığı cinayeti kendi doğum gününde işlediği ortaya çıktı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, olaydan sonra polise teslim olan Gökhan Armağan (19), Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğündeki ifadesindeolayın gerçekleştiği akşam ailesiyle birlikte doğum gününü kutladığınısöyledi.

Annesi ve kız kardeşinin kötü yola düştüğünü öne süren Armağan, 5 ay önce ailesinin hepsini öldürmeye karar verdiğini ve planı da hayatageçirmek için üniversitede okuyan ablası Filiz'in Dinar'a gelmesini beklediğini belirtti.

CİNAYETİ DOĞUM GÜNÜNDE İŞLEDİ

Aile fertlerinin tamamını öldürmek için hepsinin toplu halde bir yerde bulunması için fırsat kolladığını dile getiren Gökhan Armağan, cinayet planını ailesiyle kutladığı doğum günü partisinden hemen sonrahayata geçirdiğini anlattı.

Annesi Emine (43), ablası Filiz (22) ve ağabeyi Hakan'ı (25) uyurken bıçaklayarak öldürdükten sonra kahvehaneye giderek babası Cemil Armağan'ı bıçakla öldürdüğünü kaydeden Gökhan Armağan, polis ekiplerine teslim olmadan önce eve gittiğini ifade etti.

Evde üzerindeki kanlı elbiseleri çıkartarak banyo yaptığını ve cezaevinde ihtiyaç duyabileceği eşyalarını topladığını söyleyen Armağan'ın, elindeki çanta ile Dinar Emniyet Müdürlüğüne gelerek, ''Ailemin hepsini öldürdüm, teslim olmaya geldim'' dediği öğrenildi.

'KANSER NEDENİYLE ASTSUBAY OLAMADI'

Olaydan sonra yaşadıkları şaşkınlığı dile getiren Gökhan Armağan'ın arkadaşları, lise son sınıfta yakalandığı ''Eklem Kanseri''nedeniyle Gökhan'ın kazandığı astsubaylık sınavlarından elendiğini belirtti.

Sınavdan elenmesinin ardından Gökhan'ın içine kapanık bir tavır sergilediğini belirten arkadaşları hala olaya inanamadıklarını söylediler.

Bu arada, Armağan ailesinin komşuları ise gece geç saatlere kadar evlerinden müzik sesi geldiğini ve Gökhan Armağan'ın ailesiyle birlikte doğum gününü kutladığını söylediler.Gökhan Armağan (19), bugün sevk edildiği adliyede tutuklanarak, cezaevine gönderilmişti.
aa
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2006 Cuma 00:09:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Orhan Bahtiyar IP: 88.241.213.xxx Tarih : 4.08.2006 17:42:14
Ayni olayla ilgili bu ikinci yorumum oluyor.İlkinde meselenin kökenine inmek gerekir hemen asalım ,keselim dememek gerekir demiş ve eğitimin çok önemli olduğunu vurgulamıştım.Bir insanın anne,baba ve 2 kardeşini öldürmesi az buz bir olay değildir demiştik.Gencin ifadesine göre anne ve ablası kötü yola düşmüş ve ondan öldürmüş.Peki erkek kardeşinin ve babanın suçu ne?Göz mü yumdular buna?Yine namus belası.Suuddi Arabistanda taşlayarak öldürürler , akılsız gencimiz de Türkiyede bunu bıçakla yapmış.Kadın insan olarak görülmüyor hala daha bir çok çevrede.O genç bir istisnamıdır bu ülkede?HAYIR...! Etkin çareler arayarak,eğiterek,normalleştirerek bari öteki gençlerimizi kurtaralım bu tür namus saplantılarından..Bu da en başta devletin ,hükümetin görevidir..!Vahşi hayvanlardan daha acımasız bir hale geliyor kimi insanımız!Sorun oldukça ciddidir