27
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

'Ailelere mahsus' yer rezaleti

ADANA'da bir kafeteryanın aileler için ayrılan bölümünde para karşılığı erkeklerle ilişkiye giren 2 kadın ile yer sağladığı ileri sürülen kafeterya sahibi, suç üstü yakalanıp tutuklandı.

Çakmak Caddesi girişindeki Hilal Han İş Merkezi'nde bulunan bir kafeteryada 2 kadının para karşılığı ilişkiye girdiklerini belirleyen Ahlak Bürosu ekipleri, kafeteryayı takibe aldı. Müşteri gibi davranarak kafeye gelen polisler fuhuş suçundan kaydı bulunan 19 yaşındaki Rezzan Topkan ile aynı yaştaki Ferzan Aslan'ın, `aile yeri' olarak düzenlenmiş olan ve kapalı bölmeye girdiklerini saptadı. Bir süre sonra iki erkeğin daha içeri girdiğini tespit eden polis, operasyonu başlattı. Kafeteryanın `aile yeri'ne giren Ahlak Bürosu ekipleri, Rezzan Topkan ile Ferzan Aslan'ı erkeklerle ilişkiye girerken suç üstü yakaladı.

Gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürülen Rezzan Topkan ile Ferzan Aslan, "İlişkiye girmek için 40'ar liraya anlaştık. İşyeri sahibine de müşteri başına 5'er lira komisyon veriyorduk" diye ifade verdi.

`Fuhuş için yer temin etmek' suçundan hakkında işlem yapılan kafeterya işletmecisi olayla ilgisinin bulunmadığını ileri sürerek, "Kafeye gelen müşteriler, aile için ayrılmış olan bölüme girip oturabiliyorlar. Orası klimalı biraz daha rahat diye çiftler tercih ediyor. Benim orada fuhuş yapıldığından bilgim yok" dediği öğrenildi.

Rezzan Topkan ve Ferzan Aslan sorgulanmalarının ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanırken, kafe işletmecisi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Vatan
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 13:42:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?