19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

AKP’li başkana büyük şok!

ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde AKP Beymelek Belde Başkanı ve Beymelek Belediye meclisi üyesi Adem Kesten'nin otomobili kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce yakıldı.

Adem Kesten, önceki gün 07 AKP 83 plakalı otomobilini Beymelek Beldesi Toptancı Hali yanındaki evinin önündeki garaja park etti. Kesten’in aracı sabaha karşı saat 04.00 sıralarına ateşe verildi.

Yangını fark eden yeğeni Ramazan Kesten’in haber vermesi üzerine Adem Kesten ve kardeşleri Mustafa ve Mehmet Kesten, alevlere müdahale etmeye çalıştı. Haber verilmesi üzerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangında, otomobil kullanılmaz hale geldi.

Demre’nin Köşkerler Köyü’nde kum, çakıl ocağı ve beton santrali işleten Adem Kesten, kimseyle husumeti bulunmadığını söyledi. Olayın faillerinin bulunmasını istediğini belirten Kesten, “Yeğenim haber verdi. Bir yandan aracı söndürmeye çalışırken diğer yandan itfaiyeden yardım istedik. Kurtarma şansımız olmadı. Delillerin bulunmasını istiyorum. Siyasetle uğraşıyorum. AKP Beymelek Belde Başkanıyım. Aynı zamanda Beymelek Belediye Meclisi üyesiyim. Aracımın plakası da AKP. Şahsıma kayıtlı. Sorumluların bulunmasını istiyorum” dedi.

...
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2013 Pazar 17:35:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?