29
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Amca çocuklarına kurşun yağmuru

Kastamonu'da meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Merkez İnönü Mahallesi eski sanayi sitesinde meydana gelen olayda, amca çocukları olan Hasan S.(28) ve Onur S.(21) ile sanayide çalıştığı öğrenilen İ.U. (27) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine İ.U. üzerinde bulunan silahla Hasan S. ve Onur S.'ye ateş etti. Hasan S. ve Onur S. içinde bulundukları 81 BF 486 plakalı otomobilde vücutlarının değişik bölgelerine isabet eden mermilerle olay yerinde hayatlarını kaybetti.

Kavgaya sonradan karışan Gökhan Y. ise kasığı ve bacağına aldığı 3 mermi ile ağır yaralandı. Gökhan Y. olay yerindeki bir araçla Dr. Münif İslamoğlu Kastamonu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından şüpheli İ.U. ise bindiği otomobili sanayi sitesi içerisinde bırakarak kayıplara karıştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik tedbiri alarak olay yeri ve cesetler üzerinde inceleme yaptı. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemelerin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şüpheli İ.U. her yerde aranırken olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 16:51:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?