22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

ANAVATAN'lıların eğlencesi kanlı bitti

ANAVATAN Partisi Ordu İl Başkanı Avukat Naci Atlaş, birlikte alkol alıp eğlendiği eski il başkanı Atilla Kapaklı’yı, tabancayla havaya ateş etmek isterken kazayla vurdu. Kalçasından yaralanan Kapaklı Ordu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

ANAVATAN Ordu İl Başkanı avukat Naci Atlaş, eski İl Başkanı Atilla Kalpaklı ve Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz dün akşam eğlenmek için Fatsa İlçesi’ne gitti. Gece geç saatlere kadar alkol alıp eğlenen üç arkadaş Yılmaz’ın kullandığı otomobil ile geri dönerken, arka koltukta oturan Atlaş, “Bir şarjör mermi atalım da, biraz eğlenelim” diyerek belindeki ruhsatlı silahını çıkararak havaya ateş etmek istedi. Ancak haznesinde mermi olan silah otomobil içerisinde iki kez üst üste patladı. Şoka giren ve otomobili süren Ahmet Yılmaz hemen durdu.

Bu sırada arka koltukta başkanın yanında oturan oturan eski il başkanı Atilla Kapaklı yaralandığını söyledi. Bunun üzerine Aymet Yılmaz otomobili Ordu Devlet Hastanesi’ne sürdü. Kalçasından yaralandığı belirlenen Atilla Kapaklı tedavi altına alınırken, gözaltına alınan Naci Atlaş ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2007 Perşembe 17:44:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?