20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Anneden kızına 'namus' kurşunu

Antalya'da eşinden ayrıldıktan sonra yanına geldikten sonra İstanbul'a dönmek isteyen kızını ikna edemeyen kadın kurşun yağdırdı.

Edinilen bilgiye göre, eşinden boşandıktan sonra Antalya'ya gelerek annesinin yanında kalmaya başlayan N.Y., bir süre sonra İstanbul'a dönmeye karar verdi. Eşyalarını alarak evden ayrılan kızını ikna edemediği için sinirlenen anne, evde bulunan ruhsatsız silahı yanına alarak kızını takip etti.

Şehirlerarası otobüs terminaline geldiğinde kızının kapıda beklediğini gören E.A., belindeki silahla kızına ateş etmeye başladı. 6 el ateş eden anne "Namusumu temizledim" diyerek, etrafa bağırmaya başladı. E.A. terminalde bulunan güvenlik görevlileri tarafından yakalanırken, ağır yaralanan N.Y. ise terminale gelen bir yolcunun otomobiliyle Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sol göğsü, kalçası ve sağ kolundan yaralanan N.Y.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Olay sonrası gözaltına alınan anne E.A., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine teslim edilirken polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2008 Çarşamba 16:35:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?