19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Annenin timsah gözyaşları

"Çocuğum kayıp" diye televizyonda ağlayan annenin, yasak aşkını gören 6 yaşındaki oğlunu müteahhit sevgilisiyle döverek öldürdüğü ortaya çıktı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 45 gündür kayıp olan ve önceki gün bir tarlada cesedi bulunan 6 yaşındaki Muhammed'in annesi ve sevgilisini ilişkiye girerken gördüğü, bu yüzden dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayetle ilgili anne ve müteahhit sevgilisinin de aralarında olduğu 6 kişi gözaltına alındı. Çorlu Nusratiye Mahallesi Kumluca mevkisinde önceki gün öğle saatlerinde tarlasında çocuk cesedi bulan bir kişi durumu polise bildirdi. Cesedin 45 gün önce Çorlu'da kaybolan ve ulusal televizyon kanallarına haber olan Muhammed Fırtına'ya ait olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, anne Dilber ve baba Ümit Fırtına'ya haber verdi. Çocuklarının kaybolması ile ilgili bir televizyon kanalına katılmak için İstanbul'da olan çiftin olay yerine gelmesi istendi. Cinayetten şüphelenen polis anne ve babanın ifadelerine başvurdu.

'KORKUTMAK İÇİN DÖVDÜK'
Genç kadın ifadesinde, komşuları Sinan G.'nin evinde sevgilisi Kemal E. ile ilişkiye girdikleri sırada oğlunun kendilerini gördüğünü, korkutmak için dövdükleri küçük Muhammed'in düşerek başını yere çarpıp, öldüğünü ileri sürdü. Daha sonra cesedi Sinan G.'nin imam nikâhlı eşi Fadime S.'nin çocuklarıyla birlikte boş araziye attıklarını itiraf etti. Polis, anne ve müteahhit Kemal E. ile birlikte Sinan G. (34), Fadime S. (38) Kader S. (18) ve Kadir S.'yi (16) gözaltına aldı.

EMNİYET'İ DE SEFERBER ETTİ
Kocası Ümit Fırtına'yla televizyon programlarına katılan anne Dilber Fırtına (üstte), tüm Türkiye'yi "Çocuğumuz kayıp" yalanıyla aldattı. Emniyet'i de yalanıyla günlerce uğraştıran annenin "Şüpheleniyorum" dediği kişilerin evini arattırıp, sorgulattığı öğrenildi.

sabah
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 20:20:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?