28
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Antalya'da 60 yaşındaki turiste tecavüz

Antalya'da tatil yapan 60 yaşındaki Amerikalı Ann Lorene Pfaff, serbest turist rehberi olduğunu söyleyerek kendisini kandıran 23 yaşındaki Ahmet Can'ın tecavüzüne uğradı. Şikayet üzerine başka bir yaşlı turist kadınla kaldığı otelde yakalanan Can, tutuklandı.
 
Kaleiçi'nde tek başına tatil yapan Amerikalı Ann Lorene Pfaff’ı serbest turist rehberi olduğunu söyleyerek kandıran Ahmet Can, gezdirmek için Çıralı Mevkii'ndeki ormanlık alana götürdü. Ormanda kadına tecavüz etmeye çalışan Ahmet Can, yüzüne yumruklar attığı kadını, bir yandan da “5 dakikadan fazla sürmeyecek'' diyerek ikna etmeye çalıştı. Can, tecavüzden sonra koluna girip yürümesine yardım ettiği kadına daha sonra, “5 dakika demiştim, ama daha kısa sürdü. Bir kez daha'' deyip yeniden tecavüz etti. 

Otostop yaparak durduğu kamyonete kurbanı Pfaff ile binen Can, Kemer'de indi. Kamyonette şoför ile yalnız kalan kadın, “Polis'' diye ağlamaya başlayınca sürücü, Pfaff'ı Antalya'daki bir polis merkezine götürdü. Kadının verdiği bilgi ve eşgale dayanılarak, Şarampol Caddesi'ndeki bir otelde yine yaşlı bir turist kadınla kaldığı belirlenen Ahmet Can, gözaltına alınarak Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirildi. Can, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
.
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2006 Pazartesi 10:24:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?