20
Nisan
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Antalya'da 'pişkin' skandal!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi Acil Servisine getirilen kadın hastaya tecavüz ettiği öne sürülen müstahdem tutuklandı.

Aşırı alkol aldığı için rahatsızlanan İngilizce öğretmeni G.T.'nin arkadaşları tarafından getirildiği Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'nde tecavüze uğradığı iddia edildi.

İddialara göre, önceki gece saat 03.00 sıralarında hastaneye getirilen G.T., kusmak isteyince hastanede özel bir şirketten hizmet alımı yoluyla istihdam edilen Hayri G. tarafından tuvalete götürüldü. İngilizce öğretmeni G.T.'nin, acil servis sorumlu hekimine, Hayri G.'nin tuvalette kendisine tecavüz ettiğini söylemesi üzerine olay hastane polisine bildirildi.Gözaltına alınan Hayri G., sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hayri G.'nin karakoldaki ifadesinde, "G.T. ile rızası üzerine birlikte olduğunu" söylediği öğrenildi. G.T.'nin ise "bayılmak üzere olduğu için karşı koyamadığını" ileri sürdüğü belirtildi.

 

...
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2009 Salı 18:56:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
umut akdivit IP: 88.226.74.xxx Tarih : 13.08.2009 18:06:52

çok yalan duydum ama bu kadar aptalcasını duymadım kusmakta olan bir insan şehveti düşünmez pis sapık yalan atarken insanları aptal yerine koyma kendin aptal yerine düşüyorsun hemde aynı zamanda sen bir sapıksın