25
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Antep'te ürperten cinayet!

Gaziantep'te önce 12 yerinden bıçaklanarak öldürülen 21 yaşındaki genç daha sonra tinerle yakıldı. Cinayeti, annesine yapılan tacizden dolayı yaptığı ileri süren şahıs, "Vicdan azabı çekiyorum" dedi.

Edinilen bilgiye göre, 10 gün önce askerlikten terhis olan Mehmet Bulut (21) 21 Mart'ta ortadan kayboldu. Bulut ailesi oğlunun hayatından endişe ederek durumu polise bildirdi. Bugün sabah saatlerinde ise Polise giden Ökkeş Ç. 45 yaşlarındaki annesini taciz ettiğini ileri sürerek arkadaşı Mehmet Bulut'u öldürdüğünü itiraf etti. "Vicdan azabı çekiyorum" diyerek olay yerini gösteren şahıs cinayeti tek başına işlediğini söyledi.

Atalar köyü civarında incelemelerde bulunan jandarma ekipleri Mehmet Bulut'un cesedini yakılmış halde buldu. Burada yapılan incelemelerin ardından ceset otopsi için Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yapılan incelemenin ardından ceset, Adana Adli Tıp Kurumu'nda gönderildi.

Mehmet Bulut'un yakını Mustafa Parlak, cinayetin planlı bir şekilde işlendiğinden şüphelendiklerini ifade ederek, "Olayın tam olarak nasıl olduğunu bizde bilmiyoruz. Fakat bu cinayeti işleyen şahıs Mehmet Bulut'a çok iyi arkadaştı. Sabah akşam yedikleri aynıydı. Bu olayı tek başına yaptığına inanmıyoruz. Kendisiyle birlikte olan şahısları söylemiyor. Artık bunu da güvenlik ekipleri mutlaka çözeceğine inanıyoruz" dedi.

arlak, Mehmet Bulut'un Hint keneviri ekmek için bir köye götürülmek istendiğini iddia ederek, cinayetten birkaç gün önce Bulut'un Ökkeş Ç. tarafından bıçaklandığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 21:55:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?