29
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Artvin'de kaza: 12 yaralı

Artvin’in Yusufeli ilçesinde bir yolcu minibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 12 kişi hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Artvin-Yusufeli karayolunun 25. kilometresi İnanlı köyü mevkiinde İbrahim A.’nın (22) kullandığı 53 DH 409 plakalı minibüs, karşı yönden gelen Cengiz K. (28) yönetimindeki 08 M 0667 plakalı yolcu minibüsü ile çarpışmamak için direksiyon kırınca yoldan çıkarak devrildi. Kazada İbrahim A.’nın kullandığı minibüs devrilirken, minibüste bulunan 12 kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralılar Yusufeli ve Artvin’deki hastanelerde ayakta tedavi edildi.

Öte yandan Yusufeli ziyareti sonrasında Artvin’e dönmekte olan Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu yolda kazayı görünce beraberindeki İl Jandarma Alay Komutanı Albay Birol Şimşek, İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre ile aracından inerek yaralıların devrilen araçtan çıkartılmalarına yardım etti.

Vali Aydoğdu, kazaya sebep olarak kaçan diğer sürücünün yakalanması için jandarma komutanına talimat verdi. Jandarma ekipleri ise ilçe girişindeki yol güzergahlarını kapatarak sürücüyü aracıyla birlikte ele geçirdi.

.
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2008 Çarşamba 18:21:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?