19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Aşk teklifini reddeden kadının kapısını kırdı

SAMSUN’da 26 yaşındaki Ümit Özfalcıoğlu, sevişme teklifini reddeden 36 yaşındaki S.İ.'nin kapısını kırıp zorla evine girmek isterken polis tarafından yakalandı. Eşinden boşanan ve 11 yaşındaki kızıyla yaşayan S.İ., “Tam içeri girecekti polisler yetişti'' dedi.
Çiftlik Mahallesi’nde dün akşam saat 22.00 sıralarında meydana gelen olay, iddiaya göre şöyle gelişti. Ümit Özfalcıoğlu, daha önceden tanıdığı, eşinden ayrılmış bir çocuk annesi S.İ.’nin evine gitti. Zile basan Özfalcıoğlu, kapının açılmaması üzerine öfkelendi. S.İ.’ye birlikte olmak istediğini söyleyen Özfalcıoğlu, reddedilince kapıyı tekmelemeye başladı. Kızıyla birlikte korkuya kapılan S.İ. 155’i arayarak yardım istedi. Bu arada gürültüleri duyan komşuları da polisi aradı. Alkollü olduğu öne sürülen Ümit Özfalcıoğlu bu arada tekme ve omuz darbeleriyle evin kapısını kırdı. Bu sırada gelen polisler Ümit Özfalcıoğlu'nu yakaladı.
Polis Merkezi'ne götürülen S.i. kapısını kıran Ümit Özfalcıoğlu'ndan şikayetçi oldu. S.İ. ifadesinde, “Daha önce bir kaç kez kendisini görmüştüm. Alkollü bir şekilde evime gelip benimle birlikte olmak istediğini söyledi. Ben de teklifini kabul etmeyerek gitmesini istedim. Kapıyı açmadım. Sinirlenince kapıyı kırmaya başladı. Tam içeri girecekti polisler yetişti. Çok korktum. Şikayetçiyim'' dedi.
Alkollü olduğu anlaşılan Ümit Özfalcıoğlu ifadesi alındıktan sonra, ‘sabit ikametgah sahibi olması, kaçma olasılığının bulunmaması ve şikayetçi S.İ. ile daha önce tanışıklığı bulunması’ dikkate alınarak nöbetçi savcının talimatıyla serbest bırakıldı.
Miliyet
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 17:12:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?