19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Avcılar'da cafeye silahlı baskın: 2 ölü, 4 yaralı

Avcılar'da bir kafeye gelen silahlı 2 kişinin, işyeri sahipleri ve çalışanların üzerine kurşun yağdırması sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Avcılar Merkez Mahallesi Şamlı Sokak'ta bulunan Hızır Bey İş Hanı'ndaki Teras Cafe'ye, saat 22.30 sıralarında gelen silahlı 2 kişi, kafenin yetkilileri ile bir süre konuştu. Konuşmanın henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya dönüşmesi üzerine silahlarını çeken zanlılar tartıştıkları kişilerin üzerine ateş açtı. Kimliği belirsiz saldırganlar olayın ardından kayıplara karışırken, vücutlarının çeşitli yerlerine kurşun isabet eden 6 kişi kanlar içinde yere yığıldı. Yaralılar, çevreden yetişenler tarafından, kafenin karşısında bulunan Medicana Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Nihat Taşkıran ve Haydar Sarıyıldız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Levent Taşkıran, Murat Taşkıran, Yunus Taşkıran ve Serdar Poyraz da sevkedildikleri Avcılar Hospital ve Anadalu Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Saldırganların, mağdurlarla daha önceden tanıştıkları öğrenilirken, yaralı yakınları 2 zanlının kafeye haraç almak amacıyla geldiğini öne sürdü. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2006 Pazartesi 02:26:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?