31
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Aydın’da silahlı yaralama

Aydın’da bugün öğle saatlerinde meydana gelen silahlı yaralama olayında 2 kişi yaralandı. Yoldan geçmekte olan küçük bir kız çocuğunun seken kurşunla yaralandığı olayla ilgili olarak, 5 şüpheli gözaltına alındı.


Olay, saat 14.30 sıralarında Aydın merkez Gar Restoran Tesisleri’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; İstasyon Meydanı’nda yürümekte olan M.B., eşi Ş.B. ve B.A. ile karşılaşan Ö.A., Ö.A. ve A.A.Ş. adlı kişiler arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyerek tartışmaya dönüşmesi sonucu kavga etmeye çalışan taraflar, Gar Restoran Tesisleri’ne doğru ilerlemeye başladı. Parkta oturan vatandaşların gözü önünde gerçekleşen olayda, arkadaşı M.B’nin karşı grup tarafından darp edildiğini gören B.A. yanında taşıdığı ruhsatsız tabanca ile rastgele beş el ateş etti. B.A’nın silahından çıkan kurşunların birisi Ö.A’nın sol baldırına isabet etti. Beton zeminden seken kurşunlarından birisinin de parkta ailesiyle birlikte oturmakta olan 13 yaşındaki Şadiye Yaşar isimli kız çocuğunun dirseğine isabet etmesi sonucu, küçük kız hafif şekilde yaralandı. Olay yerine çağırılan ambulanslar ile Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edilen yaralılar, ayakta tedavi edilerek taburcu edildi.
Olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, olaya karışan şüphelileri kısa sürede yakalamayı başardı. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan M.B., B.A., Ö.A., Ö.A. ve A.A.Ş. isimli şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından, sağlık raporu için hastaneye götürüldü. Daha sonra Aydın Adliyesi’ne sevk edilen zanlıların, sorgusunun devam ettiği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

..
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 03:52:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer IP: 85.98.61.xxx Tarih : 22.05.2008 12:02:44

bireysel silahlanma gün gectıkce artmaktadır.bişekilde buna engel olunmalıdır.aksı takdırde bu tur olaylar ve daha kötüleri ile karsılasacagız.belki sigara ysagı içememeninde bunlarda payı olabilir¨:)latife bıyana üzücü şeyler bunlar.