19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Ayrılık kavgası kanlı bitti

GAZİANTEP'TE AYRILIK CİNNETİ: 2 ÖLÜ

Gaziantep'te yaklaşık 10 yıldır beraber yaşadığı iddia edilen bayandan ayrılık teklifi alan şahıs, cinnet geçirdi. Önce silahla kadını kalbinden vuran şahıs, daha sonra intihar etti.

Olay, Çukur mahallesi İsmail Say sokaktaki bir kadın giyim mağazasında meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 10 yıldır evli olan Emin Dağcı (43) ile ilişkisi bulunan Nuray Etoğlangil (38) ve Etoğlangil'in kızı, buradaki iş yerinde tartışmaya başladı.

Üst kata çıkan Emin Dağcı ve Nuray Etoğlugil, burada tartışmalarını sürdürdü. Evli ve 4 çocuk babası olan Emin Dağcı, Nuray Etoğlugil'in ayrılmak istediğini söylemesi üzerine çılgına döndü.

Av tüfeğini eline alan Emin Dağcı, Nuray Etoğlugil'in kalbine tek el ateş etti. Daha sonra tüfeği kafasına dayayan Emin Dağcı bir el daha ateş ederek intihar etti. Bu sırada Nuray Etoğlugil'in kızı sinir krizleri geçirdi. Olay yerine gelen Emin Dağcı'nın kardeşleri ve yakınları da, fenalık geçirdi. Güçlükle sakinleştirilen Emin Dağcı'nın kardeşleri, olaya karışanların yakalanmasını istedi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, her iki şahsın da öldüğünü tespit etti. Polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Yapılan incelemelerin ardından cenazeler, otopsi için Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis, olay yerindeki 1 adet av tüfeği ve 2 adet boş kovan ile bazı delilleri incelemek üzere topladı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GAZİANTEP'TE AYRILIK CİNNETİ: 2 ÖLÜ
GAZİANTEP'TE AYRILIK CİNNETİ: 2 ÖLÜ
GAZİANTEP'TE AYRILIK CİNNETİ: 2 ÖLÜ
GAZİANTEP'TE AYRILIK CİNNETİ: 2 ÖLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2010 Çarşamba 19:02:44
Güncelleme :26 Mayıs 2010 Çarşamba 19:12:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?