25
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Baltayla eve girdi: 1 ölü, 3 yaralı

ESKİŞEHİR’de 29 yaşındaki Osman Ç., kayınbiraderlerini de yanına alarak, eşine tecavüz ettiğini öne sürdüğü komşusu 23 yaşındaki Mehmet T.'nin evini sopa, balta ve bıçakla bastı. Saldırganlar Mehmet T.'yi 8 yerinden bıçaklayarak öldürürken, annesi, babası ve ablasını da yaraladı.

Evli 2 çocuk annesi 28 yaşındaki Meral Ç., bir fabrikada işçi olarak çalışan eşi Osman Ç.’ye 2 hafta önce kendisi gece vardiyasındayken komşuları olan Mehmet T.’nin zorla evlerine girip kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Bunun üzerine Osman Ç. kayınbiraderleri İbrahim Y. (50), Ercan Y. (39) ve Ramazan Y.’yi (34) telefonla arayarak, “Eşime tecavüz ettiler. Çabuk buraya gelin” dedi.

Öfkelieş Osman Ç. ile kayınbiraderleri komşuları Mehmet T.’nin evini bastı. Sopalı, baltalı ve bıçaklı baskında Mehmet T., Osman Ç. tarafından 8 yerinden bıçaklandı. Olayda Mehmet T.’nin annesi Sevim T. (53) bıçakla ellerinden, babası Ali T. (54) ve ablası Nuray T. (25) da yumruk ve tekme darbeleriyle yaralandı. Mehmet T.’yi 8 yerinden bıçaklayan Osman Ç. de sol kolundan bıçakla yaralandı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Ağır yaralanan Mehmet T. ile babası Ali T., annesi Sevim T. ve ablası Nuray T. Eskişehir Devlet, kolundan yaralanan Osman Ç. de Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Mehmet T. Devlet Hastanesi acil servisinde yapılan ilk müdahalesinin ardından 112 ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi’ne sevk edildi. Evli ve çocuksuz olduğu belirtilen Mehmet T. doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

3- 4 AYDIR RAHATSIZ EDİYORMUŞ

Polis, Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde tedavisi süren Osman Ç. ile alaya karışan kayınbiraderleri Ercan Y., Ramazan Y. ve İbrahim Y. ile eşi Meral Ç.’yi gözaltına aldı. Meral Ç. ifadesinde ölen Mehmet T.’nin kendisini 3- 4 aydan bu yana rahatsız ettiğini, 2 hafta önce de eşi gece vardiyasındayken zorla evine girip kendisine tecavüz ettiğini öne sürerek bu olayı eşine anlattığını belirtti.

Baba Ali T., komşuları olan zanlıların akşam saatlerinde evlerini bastıklarını, sopa, balta ve bıçakla kendilerine saldırdıklarını söyledi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, gözaltına alınan şüphelilerin, sorgulamalarının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini açıkladı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 12:34:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?