19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Başkasına yar etmedi!

Ankara'da dün Sefa Ercan (23) isimli genç, kız arkadaşı Ceren Demirtay'ı (20) boğarak öldürdü. Cinayetin ardından Sefa Ercan da kendisini bir ağaca asarak intihar etti.

İki gün önce Sefa Ercan isimli genç, evlenme teklifini reddeden Ceren Demirtay'ın evine gelerek son kez konuşmak istediğini belirtip görüşmek istedi.

Sefa Ercan, Ceren Demirtay'ı otomobille evinden aldı fakat bir daha bırakmadı. Ceren Demirtay akşam üstü eve dönmeyince ailesi, polis merkezlerine giderek, çocukları için kayıp ihbarında bulundu.

Korkunç cinayet dün ortaya çıktı. Kazan'a bağlı Orhaniye Mahallesi'nde bir otomobil içerisnede genç kızın, otomobilin yakınındaki bir ağaçta da erkek cesedi olduğunu görerek, durumu polise bildirdi.

Cesetlerin Batıkent'te oturan 20 yaşındaki Ceren Demirtay ve Yenimahalle İlçesi'nde oturan 23 yaşındaki Sefa Ercan'a ait olduğunu belirlendi. Olayın ardından Demirtay ve Ercan'ın cenazeleri otopsi için Keçiören Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

İki gencin de boğularak öldüğü belirlendi. Ercan'ın Ceren Demirtay'ı otomobil içinde iple boğup öldürdükten sonra kendisini ağaca astığı ifade edildi.

İki gencin cenazeleri, bugün ailelerine teslim edildi. Demirtay ve Ercan'ın cenazeleri Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedildi.
 

Polis ekipleri yaptıkları araştırmada otomobildeki Ceren Demirtay'ın cesedinin yanında “Seni çok seviyorum başkasına yar etmem” yazılı not buldu.
Sefa Ercan'ın Ceren Demirtay'ın babasına ait işyerinde çalıştığı, kısa süreli arkadaşlık yapan ikilinin sonra ayrıldığı öğrenildi.

Sefa Ercan'ın bu ayrılığı kabulenemeyerek, Ceren Demirtay'ı rahatsız etmeye devam ettiği, ailesini göndererek genç kızı ailesinden istettiği ortaya çıktı. Ancak Ceren Demirtay'ın, Ercan'ın evlilik teklifini de kabul etmeyerek ailesini çevirdiği iddia edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2010 Cumartesi 18:41:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?