19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Başkentte banka soygunu!

Ziraat Bankası Balgat Şubesi, tünel kazan hırsızlar tarafından soyuldu.

Balgat semtinde bulunan Ziraat Bankası Şubesi bugün öğle saatlerinde soyuldu. Alınan bilgiye göre, hırsızlar tünel kazarak bankanın en alt katında bulunan özel kasaları soydu.

Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bankada incelemeler başladı. Tünelin çıkış noktasını bulamayan polis ekipleri sivil savunma ekiplerinden yardım istedi. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen sivil savunma ekipleri robot kamera kullanarak tünelin çıkışını tespite başladı.

Polis ile sivil savunma ekiplerinin soyulan bankadaki incelemeleri sürerken hırsızların kaç metre tünel kazdığı ve ne çaldığı henüz tespit edilemedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2008 Pazar 19:10:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
no nick IP: 85.110.136.xxx Tarih : 7.07.2008 16:26:54

arkadaşlar cuma akşamı tamamen içeri hırsızların ufak tam geometrik professional bi şekilde kazılan tünel sonucu hırsızın para kasasına yöneldigi bu olayda banka görevlilerin kiralık kasa bölümüne bakmaması sonucu cumatersi sabahına ertelediler ve pazara kadar kasa kapısını hırsızın içerden bozması üzere açamadılar şuan her yerde olay pazar günü oldu gibi görünüyo(06.07.2008) ama hırsız 04.07.2008 gece içeri girmiştir bunuda ek bilgi verim yanlız bu konuda size bu kadar bilgi verebilirim emin olun kulaktan sızan bişi diil