16
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Başkentte film gibi soygun

Ankara’nın Etlik semtinde meydana gelen bir banka soygunu filmleri aratmadı.

Silahlı ve kar maskeli iki kişi vezneden çuvala doldurdukları 200 bin YTL ile kaçmak istedi. Caddenin kalabalık olması nedeniyle trafiğe sıkışan soyguncular bir banka görevlisini önce rehin aldı sonra bıraktılar. Polis iki soyguncuyu heyecanlı takibin ardından, kullandıkları aracın lastiklerini vurarak yakaladı.


Etlik Aşağı Eğlence Giresun Caddesi'nde bulunan bir bankanın şubesini, öğle saatlerinde arabayla gelen 2 kişi, başlarına kar maskesi geçirerek soydu. Tabancaları vezne görevlilerine doğrultan soyguncular, kısa bir konuşma yaptıktan sonra kasada bulunan 200 bin YTL’yi çuvala duldurdu. Bir banka görevlisini rehin alan soyguncular kapıda gözcü olarak bıraktıkları bir arkadaşlarıyla beraber kaçmaya başladı.

 
Trafik sıkışıklığında kaçmakta zorlanan soyguncular, rehineyi kısa mesafe sonra araçtan indirdiler. Bankadaki alarmın çalışmasıyla bölgeye gelen polis ekipleri, Etlik semtinde soyguncularla bir süre filmleri andıran bir kovalamaca yaşadı. Ancak polisin soyguncuların aracının lastiklerini vurmasıyla kovalamaca sona erdi.

KREDİ KARTI BORCU İÇİN
Para dolu çuvalla yakalanan Murat C., Bilal Y., Hasan D.'nin daha önce de gasptan ve hırsızlıktan sabıkalı olduğu bildirildi. Polis tarafından sağlık kontrolünden geçirilen zanlıların, ilk sorgusunda kredi kartı borçları olduğu için soygun yaptıklarını söyledikleri öğrenildi.

İha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2007 Cumartesi 02:22:43
Güncelleme :21 Temmuz 2007 Cumartesi 02:35:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?