20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Başkentte kuyumcu soygunu

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, bir kuyumcu dükkanına giren hırsızlar, 1 kiloya yakın altın bileziği çalarak kayıplara karıştı.

Alınan bilgiye göre, Ankara'nın Gölbaşı ilçesi Hükümet Caddesi üzerindeki kuyumcu dükkanı, kimliği belirsiz kişiler tarafından dün saat 14.00 sıralarında soyuldu. Hırsızlar, 1 kiloya yakın bileziği çalarak kayıplara karıştı. Dükkana geldiğinde kapının açık olduğu görünce soyulduğu anlayan dükkan sahibi Ahmet Emekli, durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis, kuyumcu dükkanından parmak izi alarak, cadde üzerinde bulunan bir esnafın kamera kayıtlarını inceledi. Kayıtlarda zanlılar, yaklaşık 10-15 dakika boyunca kuyumcunun bulunduğu alanda tur atarken görülüyor. Ardından kuyumcu dükkanının kapısını levye ile açan bir zanlı, olay yerinden uzaklaşıyor.

Diğer zanlı ise, içeri girerek elindeki poşete 1 kiloya yakın bileziği doldurduktan sonra olay yerinden kaçıyor.  Polis ekipleri ayrıca, Hükümet Caddesi üzerinde bulunan işyerlerinin kamera kayıtlarını da incelemeye aldı. Hırsızların üç ya da dört kişi olduğu tahmin ediliyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2011 Cuma 09:11:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?