31
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Bekar evinde silahlı çatışma!

Şanlıurfa'da, bir usta öğreticinin bekar evinde çıkan silahlı çatışmada 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

İddiaya göre olay kadın ve alacak-verecek meselesi yüzünden çıktığı ileri sürüldü. Atatürk Mahallesi'nde bir bekar evi kiralayan özel bir rehabilitasyon merkzinde usta öğretici olarak çalışan Eren Ç.'nin evine Necati Satmış (36), kardeşi Emin Satmış (27) ve Müslüm K. giderek bir süre tartıştı.

Sözlü tartışma kısa sürede karşılıklı silahlı çatışmaya dönüştü. Silahlı çatışmada Necati Satmış olay yerinde hayatını kaybederken, kardeşi Emin Satmış ve Müslüm K. yaralandı.

Yaralılardan Emin Satmış Şanlıurfa Devlet Hastanesi'nde, Müslüm K. ise elinden yaralı olarak Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Emin Satmış doktorların bütün müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Yaralı Müslüm K. yapılan tedavisinin ardından polis tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri ile olay yeri inceleme ekibi olay yerinde boş kovan aradı.

Bu arada, olay sonrası firar eden usta öğretici Eren Ç. daha sonra kısa sürede polis tarafından yakalandı. Usta öğretici Eren Ç.'nin üzerinde 2 adet ruhsatsız tabancı ele geçirildi.

...
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2008 Cumartesi 14:37:29
Güncelleme :24 Mayıs 2008 Cumartesi 14:40:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cihan satmış IP: 88.225.215.xxx Tarih : 9.01.2009 21:05:00

bunu unutmayın bedelsiz hiç bişi yoktur etikete gerek yok hırs adama sabır cesaret ve yürek verir.ve ben öylebi hıslıyımki zamanı gelsin beni tanıyacaksınız.ben kimim bilirmisiniz ben babamın oğluyum.okadar....?