25
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Beni tecavüzle suçlamayın

Müzikholden kaçırdıkları kadına tecavüzle suçlanan sanık Cihangir Nurçin “Tecavüz Anadolu çocuğuna yakışmaz, ben tecavüz suçunu işlemedim” dedi.

İstanbul Avcılar’da polis kıyafeti giyerek bastıkları müzikholden kız kaçırdıkları ve saatlerce tecavüz ettikleri iddiasıyla yargılanan biri firari 6 sanığın 3. duruşmasına sanıklardan Cihangir Nurçin’in ifadesi damgasını vurdu.

Nurçin “Mağdure tecavüz esnasında benim de olduğumu ve bacağımda büyük bir ben gördüğünü söyledi. Vücudumda öyle bir ben yok. Vücudumun dörtte üçü yanık. Benimle bu çirkin vaziyeti yaşamışsa koskoca yanığı nasıl hatırlamaz” dedi.

Bunun üzerine mağdure C.K. “Karanlıktı. Ben miydi leke miydi tam anlayamadım” dedi. Sinirlenen Nurçin, “Gece dürbünüyle mi benimle bir pozisyon yaşadın da böyle konuşuyorsun” diye bağırdıktan sonra mahkeme heyetine dönüp “Bana cinayet suçunu yükleyin ama tecavüzden yargılamayın. Bu kız benim bacımdır. Elim eline değmez. Ben mert ve delikanlı biriyim. Tecavüz Anadolu çocuğuna yakışmaz” dedi.

ÇOK KIZDI

Cihangir Nurçin, tecavüzcüler arasında gösterilmesine tepki gösterirken, mağdure C.K. son duruşmada Nurçin’in vücudundaki izi tam olarak hatırlayamadığını söyledi.

Vatan
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2010 Cumartesi 16:51:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?