27
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Beyoğlu'nda koca dehşeti

Beyoğlu'nda cinnet geçiren şahıs, eşi ile ilişkisi olduğu iddia edilen 2 kişiyi silahla vurdu. Şahıslardan birini öldürdükten sonra cinsel organını kesen zanlı, vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi.
 
Saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayda, boşanma aşamasındaki eşi B. D.'nin başka erkeklerle ilişkisi olduğunu öğrenen S.D. (34) çılgına döndü. S.D., eşiyle ilişki kurdukları iddia edilen Y.A. ve C.S.''in peşine düştü. Tasarladığı plan gereği alıkoyduğu C.S.'i Beyoğlu Örnektepe Mahallesi'nde bulunan babasının evine getiren S.D., şahsı silahla vurarak öldürdü. Öfkeli koca, daha sonra C.S'nin cinsel organını da kesti.
 
İşlediği cinayetin ardından, Y.A.'yı aramaya başlayan S.D., şahsın Şişli'deki evini tespit etti. Y.A.'nın evine gelen S.D., A.'yı da kalbinden vurdu. Bir el ateş ettikten sonra silahı tutukluk yapan zanlı, vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi.
 
Zanlının bir kişiyi de öldürdüğünü söylemesi üzerine polis, Beyoğlu'ndaki adrese gitti. C.S.'yi silahla vurularak öldürüldükten sonra cinsel organının kesildiği belirlendi. C.S.'nin yakınları sinir krizleri geçirirken, Y.A. Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından, Özel Memorial Hospitol'e kaldırıldı. A.'nın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2006 Pazartesi 11:14:19
Güncelleme :2 Ekim 2006 Pazartesi 11:56:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?