28
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Bıçaklandığı yerde sorgulandı, hastanede öldü

Adana'da polis, aldığı bıçak darbeleri sonucu yerde ölümle boğuşan bir kişiyi sorguladı. Polislerin sedyeye koyarken dahi bilgi almaya çalıştığı Osman Uysal, kaldırıldığı hastanede öldü.

43 yaşındaki mali müşavir Osman Uysal, kimliği belirsiz kişiler tarafından Seyhan nehri kıyısında bıçaklandı.

İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, sürekli kan kaybeden ve yerde çırpınarak yardım isteyen yaralıyı sorgulamaya çalıştı.

Ambulans beklerken polisin sorgusuyla karşılaşan Osman Uysal, sorulara oturarak cevap vermeye kalktı ancak başarılı olamadı.

Yere yığılan Uysal polisin ısrarlı soruları karşısında şaşkınlığını, yerde yatarken ellerini havaya kaldırarak gösterdi. Kimin bıçakladığını öğrenmeye çalışan polis, yaralıya ısrarlı şekilde soru sormayı ambulans geldiğinde de sürdürdü.

Polisin sedyeye bindirilirken dahi "hemşerim olay nasıl oldu, hele bir anlat" diye ısrar ettiği Osman Uysal, kaldırıldığı hastanede öldü.
CNN TÜRK
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2006 Cuma 14:27:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Salih DALGALI IP: 85.98.220.xxx Tarih : 11.02.2006 19:17:55
bu olaydan bir hafta öncede kırşehirde meydana gelen bir bışaklama olayındada aynı durum yaşanmıştır ancak yaralı şahış hayatını kaybetmemiştir. yaralı kişi hastanede tedavi edildikten sonra polislerin ağır soruları ile ayakta zor dururken sorgulandı. karakolun birinden digerine gönderildi. Vatanımızın içine düştügü utanç verici olayların arka arkası kesilmek bilmiyor. O kırşehirdeki olaydan sonra adliyede sorgulanan suçlu kişi o gün serbest bırakıldı. Bumudur adalet...Bu durumlardan son derece utanç duyoyorum.