28
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Bir de 'çamur' atmışlar

"Bakire olmadığı" gerekçesiyle ağabeyi tarafından vurulan Yasemin Ç. ölüme 3 gün direnebildi.

YENİ evlendiği eşi tarafından "bakire olmadığı" gerekçesiyle baba evine geri gönderilince ağabeyi tarafından tabancayla vurulan Yasemin Ç. yaşam mücadelesine 3 gün dayanabildi. 

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Yasemin Ç’nin adli tıp kurumunda yapılan otopsisinde "bakire" olduğu ortaya çıktı.

Ankara Adli Tıp Kurumu’nda yapılan ön otopsi muayenesinde genç kızın bakire olduğu, fiili livataya maruz kalmadığı tespit edildi. Tecavüz edildikten sonra kürtaj yapıldığı ve kızlık zarının yeniden dikildiği iddialarını tespit etmek isteyen savcılığın talimatı üzerine, Adli Tıp Kurumu, genç kızdan aldığı parçaları patolojik muayene için İstanbul Ali Tıp Kurumu’na gönderdi. 

Patoloji bölümünden gelecek rapora göre genç kıza kızlık zarı dikilip dikilmediği, kürtaj olup olmadığı iddiaları netleşecek.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2006 Pazar 13:18:19
Güncelleme :11 Haziran 2006 Pazar 13:32:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
delican IP: 84.5.81.xxx Tarih : 11.06.2006 16:06:49
Hey, 21. yuzyilin iki ayakli canlilari, size sesleniyorum. Sizler ne yaptiginizin, veya ne yapmamaniz gerektiginin farkinda misiniz?! Olduren igrenc dusuncenin bu kizcagiza yaptigi yetmiyormus gibi, bir de "ne imis, ne olmus???" gibi sorularin yanitini bulmak icin zavallinin olu vucudu uzerinde orasini, burasini kontrol etmek mi kaldi??? Sevgili tip adamlari, reddedin lutfen olu uzerindeki sacma mudahaleleri. Diyelim ki durum iddia edildigi gibi cikti. Caninin cezasini azaltmak icin mi yapiyorsunuz bunlari??? Dunya size guluyor!!!