25
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Bir işadamının çöktüğü an

MOBİLYA MAĞAZASI  ALEV ALEV YANDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir mobilya mağazasında yangın çıktı. Çevredeki bazı işyerlerinin de etkilendiği yangında mobilya mağazası alev alev yandı.

Edinilen bilgiye göre, Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde bulunan bir mobilya mağazasında dün akşam saat 22:45 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına, işyerinden dumanlar çıktığını gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen Bodrum Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. İçerisi dumanla dolan işyerinin camları patlarken, destek istenmesi üzerine Konacık, Bitez , Ortakent-Yahşi ve Turgutreis belde belediye itfaiye ekipleri de olay yerine geldi.

Çalışmalar sırasında bir itfaiye eri dumandan etkilendi. Yanan işyerinin arka tarafında bulunan demir bir kapı balta ve levye ile güçlükle açılarak yangına müdahalede bulunuldu. Çevrede bulunan bazı işyerlerinin de etkilendiği yangında, mobilya mağazasının yan tarafındaki yapı malzemesini satılan işyerinin içerisi de dumanlarla kaplandı. Yapı malzemesi satılan işyerinin işletmecisi, görüntü alan basın mensuplarına tepki gösterdi.

Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile söndürüldü. Yangın sırasında meraklı vatandaşlar güvenlik güçlerine zor anlar yaşattı. Çevreyi kaplayan yoğun duman Kıbrıs Şehitleri caddesindeki trafik akışını da etkiledi. Mobilya mağazasının arka kısmının yan tarafında bulunan restoran işletmecisi Mete Yılmaz, yangının işyerine sıçramaması için hortumla su tuttu. Mete Yılmaz olayı anlatırken, "Biz çalışıyorduk. Arabası ile bir arkadaş geldi. 'Galiba bu yan komşunuz yanıyor' dedi. Tam o sırada bir şey patladı. Ağaçlara sıçradı. Bende hortumla müdahale etmeye başladım İtfaiyeyi ve polisi aradık" diye konuştu.

Mobilya mağazası sahibi Rahmi Yıldırım, yanan işyerinin önünde fenalık geçirerek gözyaşlarına boğuldu. Çevre sakinlerinin de panik yaşadığı yangında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Turgay da olay yerine gelerek bilgi aldı. Elektrik kontağındandan çıktğı sanılan yangınla ilgili olay yeri inceleme ekibi de çalışma başlattı.

MOBİLYA MAĞAZASI  ALEV ALEV YANDI
MOBİLYA MAĞAZASI  ALEV ALEV YANDI
MOBİLYA MAĞAZASI  ALEV ALEV YANDI
MOBİLYA MAĞAZASI  ALEV ALEV YANDI
MOBİLYA MAĞAZASI  ALEV ALEV YANDI
MOBİLYA MAĞAZASI  ALEV ALEV YANDI
MOBİLYA MAĞAZASI  ALEV ALEV YANDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2009 Pazar 11:38:41
Güncelleme :15 Kasım 2009 Pazar 12:00:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KEMAL ÖZKAN IP: 85.105.182.xxx Tarih : 15.11.2009 12:16:33

 eee boşuna dememişler güvenme güzelliğine bir sivilce yeter övünme varlığınla bir kıvılcım yeter. sağlık olsun malı kazanan insandır yeterki cana birşey olmasın  geşmiş olsun alan allah daha çoğunuda verecek olan odur  yeterki hatan varsa onu düzelt yani tedbirini daha iyi al.