25
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Boğazını kesip ölümünü seyretti

BOĞAZINI KESİP ÖLÜMÜNÜ SEYRETTİ

Adana'da tutuklanan katil zanlısının, eşinden ayrıldıktan sonra yasak aşk yaşadığını ileri sürdüğü ablasını önce bileklerini ardından boğazını kesip ölümünü seyrettiği belirtildi. Genç kadının ise son nefesinde kısık sesle "Beni öldürme dediği" diyerek yalvardığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, 16 Ekim'de merkez Seyhan ilçesi, Yeşiloba Hipodromu'nun arkasındaki sulama kanalında cesedi bulunan Hediye B.'nin (25) öldürülmesinin ardından gözaltına alınan kardeşi Mustafa B.'nin (20) Cinayet Büro Amirliğinde olayın nasıl gerçekleştirdiğini soğukkanlılıkla anlattı. Zanlı, olayın ardından Seyhan Baraj gölündeki Çatalan köprüsüne giderek, bıçağı suya attığını, ablasına ait çanta ve eşyaları ise daha ilerideki Topalaklar köyü yakınlarındaki boş bir arazide yaktığını anlattı.

Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri, yanmış eşya parçalarını toplarken, su altı polisi atılan bıçağı bulmak için de gölde arama yaptı. Ekipler, bıçağa ulaşamadı. Ablasına ait eşyaları kimliğin belirlenmemesi için yaktığını söyleyen Mustafa B., ablasının kürtaj olduktan sonra Adana'daki Merkez Postane önünde buluştuklarını ve onu halasına götürmek üzere yola çıktıklarını belirterek, "Yolda ablamla kocasından ayrıldığı için tartıştık. O da bana 'sen bana karışamazsın ben istediğimi yaparım' deyince ablamı öldürmeye karar verdim" dedi.

Ablasını halasına götürme bahanesiyle Yeşiloba Hipodromu'nun arkasına götüren katil zanlısı Mustafa B., dolmuştan indikten sonra sulama kanalı kenarına gelerek çıkardığı bıçakla ablasının boğazını kesmek istedi. Ancak ablasının karşı koyması sonucu aralarında boğuşma yaşandı. Bir süre sonra ise boğazını korumaya çalışan ablasının bileklerini kesen zanlı daha sonrada ablasının önce boğazını kesti. Bu arada Hediye B. kısık bir sesle 'yapma beni öldürme' diyerek yalvardığını söyledi.

Zanlı, elleriyle kendisini engellemeye çalışan yaralı ablasının bileklerini kestiğini, bıçağı karnına sapladıktan sonra yere düştüğünü, ölmesi için de başında bir süre beklediğini ifade etti. Olay anında uyuşturucu aldığı ileri sürülen Mustafa B., ablasının ölüm anını unutamadığını söyledi.

Zanlı, sorgusun ardından çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BOĞAZINI KESİP ÖLÜMÜNÜ SEYRETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2010 Perşembe 22:37:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?