16
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Botaş soruşturması tam gaz

Türkiye’nin önde gelen spor kulüplerinden Fenerbahçe'nin 2. Başkanı, büyük bir inşaat firmasının sahibi Nihat Özdemir'in, polisin daveti üzerine, avukatı ile birlikte Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne gittiği öğrenildi.

Mavi Hat operasyonu kapsamında Emniyet ekiplerinin bugün Nihat Özdemir'in Ankara’daki şirket merkezine gittikleri ve ifadesine başvurulmak üzere kendisine davet ettikleri kaydedildi. Bu gelişme üzerine Nihat Özdemir'in, avukatı ile birlikte öğleden sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne geldi. Özdemir'in sorguya alındığı belirtildi.

Nihat Özdemir, daha önce de Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı’ndaki bir ihalede soruşturmaya karışmış ve bu nedenle Türkiye Mütehitler Birliği Başkanlığı’nı bırakmak zorunda kalmıştı.

ANKA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2007 Cuma 10:58:58
Güncelleme :26 Ekim 2007 Cuma 11:39:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
YÜCEL YILDIRIM IP: 88.227.215.xxx Tarih : 26.10.2007 18:03:31

BUNDAN DA KURTULUR. BELKİ 3.'DE BELKİ DE 4.'DE KİMBİLİR? PKK ASKERLERİMİZİ ŞEHİT EDİYOR, BUNLAR DA DEVLETİMİZİ ŞEY EDİYOR. BİR TANE DE BEN SÖYLEYEYİM BAKINIZ TEKEL İNŞAAT ŞUBESİ LAV EDİLDİ. İNŞ.ŞB. ÇALIŞANLARIN ÇOĞU YAPTIĞI İŞLERDEN DOLAYI SAYIŞTAY TARAFINDAN SORGUDALAR. BU MÜTEAHHİT DE TEKEL'DEN 100 MİLYON DOLARLARCA İHALE ALMIŞTIR. BAKINIZ BU İHALELERİN KAPSAMINDA YAPILAN İŞLERDEKİ KEŞİF ARTIŞI YÜZDELERİ, ÖZEL FİYAT ANALİZİ RAKAMLARINA DUDAKLARINIZ UÇUKLAR TAM UĞUR DÜNDAR'A GÖRE BİR HABER