19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Böyle insanlık olur mu

Tamir için bırakılan cep telefonunda 14 yaşındaki kıza ait çıplak görüntüleri bulan tamirci, küçük kıza şantaj yaptı. Görüntüleri internette yaymakla tehdit eden tamirci, işyerine çağırdığı kıza defalarca tecavüz etti.

ANTALYA’daki olay ilköğretim okulu öğrencisi 14 yaşındaki S.T’nin ailesine, cep telefonu tamircisi Coşkun Ü.’nün (36) kendisine uzun süredir tecavüz ettiğini söylemesiyle aydınlandı. Aile hemen polise giderek şikáyette bulundu. S.T. polise verdiği ifadede, 19 yaşındaki Tolga Y. ile bir süredir arkadaşlık ettiklerini söyleyerek şunları anlattı:

"Tolga bana bir cep telefonu hediye etti. Sonra bir gün beni kandırarak çıplak fotoğraflarımı çekti. Sonra da bu fotoğrafları sildiğini söyledi. Birkaç ay önce cep telefonum arızalanınca tamirciye gittim. Bir süre sonra telefoncu beni arayıp işyerine çağırdı. Cep telefonundan bilgisayarına aktardığı fotoğrafları bana göstererek kendisiyle birlikte olmamı, aksi halde bu görüntüleri internete vereceğini ve aileme göndereceğini söyledi. Sonra işyerinin kapısını kilitleyerek benimle ters ilişkiye girdi. Ama şantajları bitmedi. Sürekli arıyor, bana tecavüz ediyordu. Ben bu duruma dayanamayıp aileme anlattım." Bu ifade üzerine polisler, genç kızın erkek arkadaşı Tolga Y. ve telefon tamircisi Coşkun Ü.’yü yakalayarak gözaltına aldı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.,

Hürriyet
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 11:45:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?