18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Bu kez sahte viski

Zeytinburnu'nda temizlik malzemesi imalathanesi görünümünde çalışan bir işyerine düzenlenen baskında 42 koli sahte viski ile çok sayıda malzeme ele geçirilirken, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Bir ihbarı değerlendiren Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sümer Mahallesi 4. Sokak 7/A numarada bulunan ve temizlik imalathanesi görünümündeki bir işyerine, saat 17.00 sıralarında baskın düzenledi.

Baskında, içeride temizlik malzemesi yerine sahte viski imal edildiği belirlenirken, işyerinde bulunan Metin Algül, H.K. (Hakan Köknar-16), A.S. (Arda Salkan-17), Aydın Coşar ve yeğeni olduğu belirlenen H.C. (Hakan Coşar-17) gözaltına alındı.

Baskında ayrıca, 42 koli sahte viski, bin 750 adet doluma hazır şişe, post makinaları, şişe kapakları, etiketler, kapakları basmada kullanılan pres makinesi, dolumda kullanılan çok miktarda bidon ile viski hammadesi ele geçirildi.

Gözaltın alınan şahıslar ve ele geçirilen malzemeler Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, bugüne kadar üretilen sahte viskilerin nerelere satıldığının belirlenmesi amacıyla zanlılar sorguya alındı.

.
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 00:20:00
Güncelleme :2 Aralık 2005 Cuma 00:54:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?