20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Bu nasıl vicdan, nasıl insanlık!

5 yaşındaki bir kız çocuğuna önce tecavüz ettiler sonra iple boğarak öldürdüler. Küçük kızın cesedi, üvey ablası tarafından yol kenarındaki drenaj kanalında bulundu.

Adana'nın Karataş ilçesine bağlı Tabaklı Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, 4 yıl önce babası ölen 5 yaşındaki Berivan K., akşam saatlerinde köy meydanında oyun oynarken kişi veya kişiler tarafından kaçırıldı.

Berivan K.'nın yokluğunu saat 18.00 sularında farkeden ailesi komşularıyla birlikte aramaya başladı. Jandarma ekiplerinin de katıldığı arama çalışması geç saatlere kadar devam ederken Berivan K.'dan iz ve emareye rastlanılmadı.

Sabah saat 05.30 sularında ineklerini meraya götüren Berivan K.'nın üvey ablası Durdu K. (43), "İnekleri götürürken görmedim. İnekleri bırakıp tekrar köye döndüğümde yolun kenarında bir ayak gördüm. Önce bebek ayağı zannettim. Başı ve gövdesi kanalın içerisinde sırtüstü yatar haldeydi. Saçına baktığımda kız kardeşim olduğunu farkettim. Hiç bir şey yapamadım. Hemen haber vermek için oradan aydım" dedi.

Kaybolmadan bir saat önce birlikte kiraz yediklerini belirten Berivan K.'nın amcası Bahattin K. ise, "Birlikte kiraz yedik. Hatta kirazın güzellerini seçiyordu. Ben de 'amcana iyisini bırakmıyorsun' diyerek şaka yaptım. Sonra da oyun oynamak için ayrılmıştı. Akşam saatlerinde olmadığını fark ettik. Gece geç saatlere kadar aradık ama bulamadık" dedi.

Boğazından iple boğulduğu bildirilen Berivan K.'nın omuz, göğüs ve bacaklarında morluklar olduğu ve ayrıca tecavüz edilmiş olabileceği bildirildi. Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan kız çocuğunun kesin ölüm sebebi ve tecavüz olayının yapılacak otopsiden sonra belli olacağı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 14:25:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mustafa YİĞİT IP: 88.226.132.xxx Tarih : 20.06.2008 23:09:56

böyle ucube yaratıklara 40 gün işkence yapacaksın en alasından