20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Canavar yine mesaide!

Manisa'da bugün meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti.

Manisa'nın Salihli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 06.00 sıralarında Alaşehir-Salihli yol kavşağında meydana geldi. Denizli'den Salihli ilçesine seyreden Himmet Yeşilkaya (29) yönetimindeki otomobil, Ankara istikametinden gelen Hüseyin Yılmaz idaresindeki 35 AJ 6158 plakalı elma yüklü kamyonla çarpıştı.

Her iki aracın da hurdaya döndüğü kazada otomobil sürücüsü Himmet Yeşilkaya, eşi Ayşe Yeşilkaya (30), çocukları Halide Yeşilkaya (2) ile kamyon sürücüsü Hüseyin Yılmaz yaralandı. Otomobilde bulunan ve Yeşilkaya ailesinin misafiri olan Mesut Dokuz (47), Zehra Dokuz (45) ve Rahmi Dokuz (13) olay yerinde hayatlarını kaybetti.

Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların yoğun bakım ünitesinde tedavileri sürerken, kamyon sürücüsü Hüseyin Yılmaz'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

2. Kaza

Manisa'da doktor çiftin içinde bulunduğu otomobilin bir başka otomobil ile çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, doktor çiftle birlikte 6 kişi de yaralandı.

Kaza bugün sabaha karşı saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Manisa'dan Akhisar ilçesi istikametine giden Özlen Deniz yönetimindeki 61 EU 546 plakalı otomobil, Selimşahlar beldesi yol ayrımında karşı yönden gelen ve şerit ihlalinde bulunduğu iddia edilen Mahmut Çöle idaresindeki 41 FE 667 plakalı otomobille çarpıştı. Her iki otomobilin hurdaya döndüğü kazada, Şerif Deniz ve emekli polis memuru Hasan Kaplan olay yerinde hayatlarını kaybetti.

Kazada, İzmir'de özel bir hastanede uzman doktor olarak görev yapan Özlen Deniz ile İzmir Yeşilyurt Devlet Hastanesi'nde fizik tedavi uzmanı olan eşi Gonca Deniz (28) ağır yaralandı. Diğer yaralılar Mahmut Çöle (49), Esma Kaplan (53), Elmas Çöle (42) ve Aykut Çöle (18) Manisa Devlet Hastanesi ile Celal Bayar Üniversite (CBÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada yaralanan doktor Özlen Deniz'in eşi Gonca Deniz ile birlikte dün 35. yaş gününü kutladıkları, bu sabah da İzmir'den yola çıkarak İstanbul'daki akrabalarına gitmek üzere oldukları öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 22 Mart 2008 Cumartesi 15:20:49
Güncelleme :22 Mart 2008 Cumartesi 15:33:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
süleyman yıldırım IP: 78.174.196.xxx Tarih : 31.03.2008 17:31:49

mamut abi ve elmas yenge bn sizin mahaledeki süleyman yıldırım sizin kaza yaptığınızı duyun ca çookk üzükdüm ama ne geçer ki olmuş olsun olucağın önüne geçemesin mamut abi herrel de uyudu yada daldı ve karşı şeride gittiii ve kaxza olduu sizi seviyorum ... seçmiş olşsun sizi sever ve anarım .aykut abi seni unutmayalım sn iyiymisin allah ha şükür hepinize geçmiş ol sun. herkezi öptüm