30
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Çapkın hırsız alemde yakalandı!

Çeşitli illerde görevli gibi girdiği yurt ve dershanelerden para ile dizüstü bilgisayar çalan şahıs yakalandı.

Zanlının, 25 hırsızlık suçundan sabıkasının olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, İzmir, İstanbul, Ankara, Ordu, Erzurum ve Bursa'daki yurt ve dershanelere öğrenci ya da görevli gibi girip para ve dizüstü bilgisayar çaldığı iddia edilen A.Ö'nün (30), İzmir'e hırsızlık amacıyla geldiği istihbaratını alan polis ekipleri harekete geçti.

İstanbul'da kiraladığı otomobille Bornova'da dolaştığı tespit edilen A.Ö.'yü yakalamak için Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri takibe başladı.

İlçedeki tüm yurt ve dershaneleri gözetim alan ekipler, Doğanlar Mahallesi'nde bulunan Mustafa Tomak Erkek Öğrenci Yurdu'na giren şahsı, "Celil Kalıncı" adına hazırlanmış sahte kimlikle yakaladı. 25 hırsızlık olayında suç kaydı bulunan zanlının İzmir, İstanbul, Ankara, Ordu, Erzurum ve Bursa'da hırsızlık suçlarından arandığı belirtildi.

A.Ö.'nün kullandığı otomobilde yapılan aramada 30'a yakın anahtar bulunduğu, zanlının bu anahtarla girdiği dershane ve yurtlardaki dolapları açtığı iddia edildi.

İstanbul'da kiraladığı otomobillerle eğlence yerlerinde yabancı uyruklu kadınlarla çekilmiş fotoğrafları bulunan A.Ö.'nün, çaldığı paraları alemde yabancı uyruklu kadınlarla harcadığı belirlendi. Adliyeye sevk edilen A.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

...
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 16:31:10
Güncelleme :13 Mart 2009 Cuma 11:15:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?