24
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Çektiği krediyi hırsızlara kaptırdı

BANKADAN ÇEKTİĞİ EV KREDİSİNİ ÇALDILAR

Isparta'da kimliği belirlenemeyen 3 kişi, ev almak için bankadan çektiği para ile tapu dairesine giden bir kadının 55 bin TL'sini 'oyalamak' yöntemi ile çaldı.

Edinilen bilgiye göre, İsa Karaer bu sabah bankadan 55 bin TL ev kredisi aldı. Daha sonra kendisini farklı bir bankada bekleyen eşi ile buluşup eşine 55 bin TL'yi teslim edip ayrıldı. Parayı teslim alan Mükerrem Karaer (51) de tapu dairesine gitmek üzere bankadan ayrıldı. Yolda bir kırtasiye dükkanına uğrayan Karaer'in yanına gelen 3 kişiden biri, "Hanımefendi sırtınız çok kötü pislenmiş isterseniz temizleyin" diye peçete uzattı. Peçeteyi alan Karaer, ceketini çıkarmadan önce içerisinde 55 bin TL para bulunan yeşil renkli çantasını sehpanın üzerine bıraktı. Bir anlık dalgınlıktan istifade eden hırsızlar, sehpa üzerinde bulunan çantayı alarak uzaklaştı. Çantasının çalındığını fark eden Karaer kırtasiyeden dışarı çıkıp bağırarak yardım istedi.

Şüphelilerden ikisi Kafeler Caddesi'nden Mimar Sinan Caddesi'ne doğru kaçarken güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındı. Olaydan sonra emniyet, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kamera kayıtlarında eli çantalı bayanın 3 kişi tarafından hızla takip edildiği görüldü. Polis olayla ilgili araştırmayı sürdürüyor.

BANKADAN ÇEKTİĞİ EV KREDİSİNİ ÇALDILAR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2010 Pazartesi 17:20:05
Güncelleme :22 Kasım 2010 Pazartesi 17:31:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasar ertas IP: 94.101.46.xxx Tarih : 23.11.2010 11:27:02

 essegi saglam kaziga baglamadigimizdan mi acaba diye düsünüyorum iki örnek veriyorum siz karar verin örnek1- avrupada  böyle bir kredi veren banka birhafta sonraya parani alman icin randevü verir 2- alacak kisi kendinin yaninda bir kisi getirir veya baska tedbirini alir 3-  banka bu kisiye parayi  herkezin önünde vermez verirkende yanlizsiniz bir seye ihtiyaciniz varmi usulde olsa sorar örnek simdiki olay ben sanmiyorum benim yukardakilerden biri uygulansin tam tersi her sey asikar belkide parayi alan bizdeki tabirse hava atarak almistir para gösterme örnekleri cok cok yapimizda  vardir o kadar cokturki ata sözümüz bile vardir bu yapilana karsilik( para kariya gösterilir) buna ragmen olmamasi gereken bir olaydir bu kadincagizada yazik olmustur insallah netice iyiye gider