19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Cesedini buldular!

ANTALYA'DA KAYIP GENÇ KIZIN CESEDİ BULUNDU

Antalya'da geçtiğimiz hafta portakal bahçesinde çalışırken arkadaşlarıyla tartışan ve çiftlikten ayrılan genç kızın cesedi 8 gün sonra bulundu.

Serik ilçesinde 26 Aralık'ta kaybolan ve 8 gündür aranan 17 yaşındaki Şüheda Bilgiç'i arama çalışmaları devam ederken acı haber Belek Beldesi'nden geldi.

Sabah saat 10.00 sıralarında Belek Beldesi'nde yer alan Acısu Nehri kenarında dolaşan bir vatandaş, suyun üstünde bir ceset görerek durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine hareket eden Belek İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince bölgede yapılan kısa süreli arama neticesinde sudaki ceset balıkadamlar tarafından karaya çıkarıldı. Jandarma ekipleri ve Serik Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemeler sonucu Şüheda Bilgiç'e ait olduğu tespit edilen cenaze daha sonra otopsi yapılması için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi, Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Genç kızın cenazesi Adli Tıp Morguna getirildiği esnada yakınları tarafından yakılan Kürtçe ağıtlar ise yürekleri dağladı. Yeğenin cansız bedenini morg görevlilerine teslim eden Amca Beytullah Bilgiç, "Şüphelendiğimiz kimse yok, suya mı düştü, atladı mı bilmiyoruz. Kardeşlerinin durumdan haberi yok, babası perişan halde" diye konuşurken, genç kızın ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2011 Pazartesi 18:02:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?