19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Cezaevi önünde silahlı saldırı: 1 öiü

Silahlı saldırıBayrampaşa Cezaevi önünde annesiyle birlikte babasını ziyaret eden bir şahıs, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybederken, tesadüfen yanında bulunan bir kadın da başından ağır yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre, Ünal Uyar (27) annesi Nadide Uyar ile birlikte sabah saatlerinde Bayrampaşa Cezaevi'nde tutuklu bulunan babası Mustafa Uyar'ı ziyarete gitti. Anne ve oğlu içeri girmek için cezaevinin A kapısında beklerken, yanlarına gelen bir kişi silahını çekerek Uyar'a doğru ateş etti. Ünal Uyar, omzundan ve kafasına aldığı kurşunlarla kanlar içinde yere yığılırken, tesadüfen yanında bulunan İlknur Tarla isimli kadının başına da ateş eden şahıs, olay yerinden ayrıldı. 

Ağır yaralanan Uyar ve Tarla çevreden yetişen vatandaşlar tarafından yaklaşık 50 metre ileride bulunan Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Uyar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İlk müdahalesi yapılan Tarla ise İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Anne Nadide Uyar, polisler tarafından ifadesinin alınması için karakola götürüldü. 

Polis ekipleri yaptıkları incelemeler sonucunda, asıl hedefin Nadide Uyar olduğu, saldırganın İlknur Tarla'yı Ünal Uyar'ın annesi zannederek ateş etmiş olabileceğini söyledi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2006 Pazartesi 13:19:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?