18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Chat’te tanıştığı kadını öldürdü

Chat’te tanıştığı ve ‘35 yaşında-boşanmış’ bildiği kadın 68 yaşında çıkınca tartışan 26 yaşındaki genç, ‘Kendisinden yol parasını istedim, küfür edince de öldürdüm’ dedi.

İstanbul Bahçelievler’de tek başına yaşayan Melahat Aslanbay 7 Ekim’de evde bulunan vazo ile başına vurularak öldürüldü.

Aslanbay’ın 5 bileziği, yüzüğü ve cep telefonunun alındığı saptandı. Polis kadının bilgisayarını incelemeye aldı.

Aslanbay’ın chat sitelerinde kendisini 35 yaşında bir dul olarak tanıtarak bir erkekle arkadaşlık yaptığı ve cinayetin işlendiği gün İstanbul’a davet ettiği ortaya çıktı. Bunun üzerine İzmit’te oturduğu belirlenen chat arkadaşı M.A. gözaltına alındı.

200 dolar istedi

Aslanbay ile bir ay chat yaptığını söyleyen M.A., kadını 35 yaşında bir dul olarak bildiğini söyledi. Olay günü önce bir parkta buluştuklarını daha sonra Aslanbay’ın daveti üzerine eve gittiklerini anlatan M.A., yaşını yalan söylediği için tartıştıklarını anlattı. Çok yaşlı çıkması üzerine İstanbul’a geliş gidiş yol masrafları için 200 dolar para istediğini söyleyen M.A., Aslanbay’ın kendisine kızıp küfür etmesi üzerine cinayeti işlediğini söyledi. Hırsızlık süsü vermek için altınları çaldığını söyleyen M.A. tutuklandı.
Ali AKSOYER/ Hürriyet
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2005 Çarşamba 06:40:44
Güncelleme :2 Kasım 2005 Çarşamba 07:30:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?