18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Cihanbeyli'de silahlı kavga: 2 ölü, biri polis 2 kişi yaralı

Konya'nın Cihanbeyli İlçesi'nde silahların kullanıldığı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün saat 21.00 sıralarında Köprübaşı Yeniyol Caddesi Kayalı Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Vahdettin K, Fatih K. ve Abdullah Ö, kız kaçırma yüzünden aralarında husumet bulunan Emrah Ö, Yasin Ö. ve İbrahim Ö. ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu Yasin Ö. ve Emrah Ö, yanlarında bulunan av tüfeğiyle ateş etti. Açılan ateşte Fatih K. olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Vahdettin K, Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Abdullah Ö. ve polis memuru olduğu belirtilen M.A. da (Mustafa Aci) sol ve sağ bacağından yaralandı. Yaralılar, Cihanbeyli Devlet Hastanesi ve Konya Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Öte yandan, Emrah Ö, Yasin Ö. ve İbrahim Ö'nün olaydan sonra av tüfeğiyle birlikte bir otomobille kaçtıkları öğrenildi. Olay yerinde ise 2 adet tabanca bulundu. Soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2005 Cumartesi 12:35:53
Güncelleme :27 Ağustos 2005 Cumartesi 12:43:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ersin özkan IP: 88.240.174.xxx Tarih : 6.02.2007 16:13:17
Olan olayları onaylamak mümkün değil tabiki sonuçta iyi veya kötü iki insan öldü ve bir insanın hayatı karardı en güzel yıllarını demir parmaklıklar arkasında geçiriyor olay günü bende oradaydım ve babam orada mafyacılık oynamak için değil kızını kaybetmiş ve endişelen bir baba olarak oradaydı hiç bir art niyetle yaklaşmadı kızı kaybetmenin endişesiyle çırpınıyordu ve o hiç bir alakası olmayan arkadaşlar geldi hepsinin ellerinde bıçaklar ve silahlar kesinlikle bir şeyler yapacaklar bir çoğu haplı öyle ki olay yerinde 10 adet polis var ben orada polislere yalvarıyorum müdahale etmeleri için ama hayır müdehale etmediler tabiki içlerinde 2 sivil polis bey müdahale etti ama resmi ekip sadece izlemekle yetindi acı ama gerçek bu olaylar böyle olmaya bilirdi ama kader diyorum artık bu yayınlamanızıistemiyorum