18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Çılgın aşık dehşet saçtı!

İZMİR'in Çankaya semtinde 22 yaşındaki Nihat Altuğ, barışma teklifini kabul etmeyen, bir süre önce ayrıldığı kız arkadaşı 18 yaşındaki Nergis Karataş'ı çalıştığı tekstil atölyesinin bulunduğu işhanında öldürüp, canına kıydı.

Altuğ, olay sırasında kendisine müdahale edip, ablasını kurtarmak isteyen 16 yaşındaki Songül Karataş'ı da bacağından yaraladı.

Bugün saat 14.30 sıralarında Fevzipaşa Bulvarı 41 numaradaki Karadeniz İşhanı'na gelen, Mardin'in Ömerli İlçesi doğumlu Nihat Altuğ, 6'ncı kattaki tekstil atölyesinde çalışan, bir süre önce ayrıldığı kız arkadaşı Nergis Karataş'ı, konuşmak için dışarı çağırdı.

Aynı zamanda hemşerisi olan Karataş'la yüksek sesle konuştukları sırada yanlarına gelen işyeri sahibi kendilerini uyarıp, aşağı inmelerini söyledi. Bunun üzerine Nihat Altuğ, Nergis Karataş ve aynı yerde çalışan kız kardeşi Songül Karataş, birlikte zemin kata indi.

Nihat Karataş, zemin katın merdivenlerine geldiklerinde belindeki tabancayı çıkararak Nergis Karataş'ı göğsünden vurdu. Kendisine engel olmak isteyen Songül Karataş'ı sağ bacağının diz altından yaralayan Altuğ, ardından tabancayı kendi göğsüne dayayarak tetiği çekti. Silah sesi ve bağrışmaları duyanlar ambulans çağırıp, sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Nergis Karataş'ın yaşamanı yitirdiği belirlendi. Ağır yaralanan Nihat Altuğ ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Songül Karataş ise Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Altuğ tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Tedavisi süren Songül Karataş'ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2010 Pazartesi 22:43:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?