31
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Cinayet zanlısı aranıyor

Uşak'ta, 2 kadın cesedinin 5 gün arayla başı taşla ezilerek öldürülmüş halde bulunması olayıyla ilgili aranan E.A.'nın ailesi, yetkililerden oğullarının bulunması için yardım istedi.

Oğlunun hayatından endişe eden anne Fadime A., "Ölü ya da diri oğlumu istiyorum. Gül gibi 2 çocuğu var" dedi.
Uşak'ta 5 gün arayla bulunan 2 kadın cesediyle ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülüyor. Olayı aydınlatmak için çok yönlü araştırma yapan emniyet ve jandarma ekipleri, olaya karıştığı iddia edilen ve kendisinden 15 gündür haber alınamayan E.A.'yı arıyor. Gazetecilere açıklama yapan E.A.'nın babası Selahattin A. (49), "Oğlum 3 Nisan Perşembe günü İzmir'e bir arkadaşının yakınını hastaneye götürüyorum diye evden çıktı. O tarihten itibaren kendisinden haber alamadık. Ölü ya da diri bulunmasını istiyorum.


Ailesi var 2 çocuğu var. 3 aydır işsizdi ama hiçbir sıkıntısı yoktu. Oğlumun telefonundan bizi arayan ve geçtiğimiz günlerde yakalanan M.Ö. para istemişti. 'Oğlunuzun eli kolu bağlı onu öldürecekler' dedi. Eğer yaşıyorsa oğlumun bir an önce evine dönmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.


Oğlunun eve dönmesi için yetkililerden yardım isteyen anne Fadime A. ise, "Ölü ya da diri oğlumun bulunmasını istiyorum. Evden çıkarken kendisini uyardım. Ortalık çok kötü senin gittiğin arkadaş kim bu saatte hasta olmaz dedim. Bir tanecik oğlum bizi izliyor ve görüyorsan ben sağım diye ara, 2 tane gül gibi çocuğun var" diye gözyaşı döktü.


Eşi Rabia A. ise 6 yıldır evli olduklarını ve hiçbir sorun yaşamadıklarını söyleyerek, "Aramız çok iyiydi. 3 aylık kızımız var. Hiçbir sorunumuz yoktu. Eşimin hayatından endişe ediyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2008 Cuma 03:15:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?