31
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Cinayeti çözecek görüntüler çok kötü

İstanbul’da bayramın ikinci günü evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda öldürülen, daha çok eşcinsellerin gittiği Love Bar’ın işletmecisi 24 yaşındaki Engin Temel cinayetindeki en önemli ipucu olan güvenlik kamerası görüntüleri çok koyu.


Bu yüzden görüntülerdeki iki kişinin yüzü belli olmuyor. Polis, tüm teknik imkanları kullandı ancak görüntüler düzeltilemedi. Güvenlik güçleri, "Elimizde güvenlik kamerası görüntüleri var. Cinayeti kısa sürede çözeriz" demişti. Öldürüldüğü sırada tek başına olan Temel cinayetinde şimdiye kadar 11 kişinin ifadesi alındı. Polis, Engin Temel’in kazancını araştırıyor.

Hızlı yaşadı genç öldü

Engin Temel’in Malatya’da oturan babası Münir Temel, oğlunun öldürülmeden altı saat önce kendisine bayram mesajı geçtiğini söyledi. Temel, "Oğlumun çalıştırdığı mekanlar krize rağmen dolup taşıyordu. Onu çekemeyenler olmuştur. Olayın kısa sürede aydınlanacağına inanıyorum. Oğlum hızlı yaşadı, genç öldü" dedi.

Son mesaj

Engin Temel, öldürülmeden 6 saat önce 9 Aralık tarihinde saat 00.54’te babası Münir Temel’e cep telefonuyla gönderdiği bayram mesajında şunları yazdı: "Anne, baba iyi bayramlar, ellerinizden öpüyorum. Tüm gün uyuduğumdan arayamadım. Yarın konuşuruz. Gönderen: Engin."

Hürriyet
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2008 Cumartesi 23:40:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?