22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Cinnet geçiren polis eşini öldürdü

Edirne Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'nde görevli polis memuru Haydar Doğan, ailevi problemleri nedeniyle cinnet geçirince yine polis memuru olan eşi Pakize Doğan'ı tabancayla vurarak öldürdü. Çiftin uzun süredir ailevi problemleri olduğu, akraba evliliği yaptıkları ve ailelerinin de kendilerini barıştırmak için Edirne'ye geldikleri öğrenildi.

Edirne'de Birinci Murat Mahallesi Güneşim Sitesi'nde oturan Haydar Doğan ile Pakize Doğan ailevi problemleri nedeniyle tartıştı. İki tarafın da ailesinin çiftleri barıştırmak için evde bulunduğu sırada Haydar Doğan eşi Pakize Doğan'ı başka bir odaya çağırarak silahı ile sırtından vurdu. Yine eşi Haydar Doğan tarafından ağır yaralı olarak Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Pakize Doğan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çiftin iki çocuğu olduğu öğrenilirken, Pakize Doğan'ın babası Şeyho Canoğlu, kızı ile eşinin arasında problemler olduğunu ve onları barıştırmak için Edirne'ye geldiklerini belirterek, "Damadımın babası sürekli para istiyordu, geçimsizlerinin sebebi de budur. Kızımdan sürekli para istiyor, o da benim maaşım budur, çocuklarıma ancak yetiyor diyordu. Oğlu zaten para göndermiyordu. Başka hiçbir şey yok" dedi.

Eşi tarafından vurulan polis memuru Pakize Doğan'ın cesedi yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Doğan'ın cesedi Gaziantep'in İslahiye ilçesinde toprağa verilecek.

.
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2005 Pazar 17:11:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?