16
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Çocuk komada, anne gözaltında

Amasya'da, birlikte yaşadığı kadının 4 yaşındaki çocuğunun dövülmesiyle ilgili gözaltına alınan şahıs tutuklanırken, kadının ise sorgusu sürüyor.

Amasya'da dün sabah meydana gelen olayda, merdivenden düştüğü gerekçesiyle annesi Betül K. (24) ve annesinin erkek arkadaşı Yılmaz Y. (29) tarafından Sabuncuoğlu Şerefeddin Hastanesi'ne getirilen 4 yaşındaki Ahmet K.'nın, yapılan muayene sonrası dövülerek ağır şekilde yaralandığı tespit edilmiş, hayati tehlikesi bulunan çocuk, Samsun OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Acil Servisi Çocuk Cerrahisi Bölümü'ne getirilen çocukta iç kanama olduğu, kulak arkasında ve göğsünde kesikler, kafasında, kollarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde çok sayıda yeni ve eski morluklar bulunduğu tespit etti. İşkenceye uğradığı ve öldüresiye dövüldüğü belirlenen çocuğun hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

İzmir'den Amasya'ya yaklaşık 2 ay önce iş aramak için geldikleri, 1 hafta otelde kaldıktan sonra Örgücü Sokak Birsen Apartmanı'nda bir daire tuttukları tespit edilen Betül K. ve erkek arkadaşı Yılmaz Y., polis tarafından gözaltına alındıktan sonra bugün Amasya Adliyesi'ne sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Yılmaz Y. tutuklanarak Amasya E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konulurken, anne Betül K.'nın ise savcılık tarafından sorgulaması devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2007 Salı 15:55:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Duran KAYGISIZ IP: 88.247.210.xxx Tarih : 11.12.2007 18:11:22

Avrupa birliğine girmeye aday bir ülkede yaşadığımız olaylara bakarmısınız.Çocukları herkes çok sever onlar günahsız masum birer melektirler.Ama çocuğu olanlar evlat ve çocuk sevgisini daha iyi ve derinden bilirler.Şimdi o 4 yaşındaki masum çocuğu komaya sokarcasına dövmek delikanlılıkmı,erkeklikmi?.Peki anneye ne demeli, sen nasıl izin verirsin böyle bir vahşete,hiçmi ciğerin sızlamadı,hiçmi annelik koruma dürtülerin harekete geçmedi.Bütün bunlara karşı şehvet duyguların dahamı ağır bastı.Her ikinizede yazıklar olsun.Bakamayacaksanız bari bir yetiştirme yurduna verin.O daha küçücük önünde yaşayacağı umutları güzel günleri var.Yurda verinki sizin dikenli kollarınızda büyüyeceğine, (oda meçhul ama) devletimizin sıcak şevkatli kollarında büyüsün.Sizinde ne haliniz varsa görün.Yüce Türk Adaleti erkek arkadaşının cezasını verdi.Seninkinide verecektir.Sizleri şiddetle kınıyorum.