19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Çorlu Lisesi'nde kavga: 3 yaralı

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde lise öğrencileri arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 öğrenci yaralandı.

Çorlu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi 16 yaşındaki H.T, aynı sınıfta okuyan arkadaşı T.Y'nin kalemini kırdı. T.Y'nin de H.T'nin defterini yırtması üzerine iki öğrenci arasında tartışma çıktı. Sınıfa gelerek kavga eden iki öğrenciyi ayıran Müdür Yardımcısı öğrencileri barıştırdıktan sonra velilerine haber vermelerini istedi.

Öğle tatillinde okuldan çıkan T.Y. başka okulda okuyan arkadaşları 19 yaşındaki C.A ile 14 yaşındaki E.Ç.'yi çağırdı. T.Y. ve iki arkadaşı okulun önünde H.T'yi tehdit etti. Bu sırada H.T.'nin yanına gelen iki arkadaşı da duruma müdahale etti. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 6 öğrenci birbirine saldırdı. Kavga sırasında T.Y, C.A. ve E.Ç diğer grup tarafından sırtlarından ve kasıklarından bıçaklandı. Ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırılan C.A ve E.Ç ameliyatta alınırken, T.Y'nin yarasının hafif olduğu belirtildi.

Bıçaklı saldırıdan sonra kaçan H.T, M.K ve adı henüz belirlenemeyen arkadaşları aranıyor. Polis, okulun çevresindeki çöp bidonlarında suç aleti bıçakları aradı, ancak bulamadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2006 Cuma 16:54:05
Güncelleme :6 Ekim 2006 Cuma 17:00:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?