31
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

D-100'de 'ölüm' yarışı!

Kadıköy'de aralarında yarış yaptıkları iddia edilen araçlardan biri yol tabelasına çarptı. 2 kişi hayatını kaybetti.

Yol tabelasının direğine çarpan araç içinde bulunan 2 kişi, olay yerinde hayatını kaybetti. Yarış yaptıkları iddia edilen diğer araç sürücüsünün ise yapılan alkol muayenesinde alkollü olduğu anlaşıldı.

Edinilen bilgiye göre olay 04.00 sıralarında D-100 Karayolu, Harem istikameti, Kozyatağı mevkiinde meydan geldi. E5 Karayolu'ndan Kadıköy istikametine giden Fehmi Ekşi'nin (24) kullandığı 34 YG 613 plakalı otomobil, TEM bağlantısında esnek dubalara, arkasından da tabela direğine çarptı.

Meydana gelen kazada araç sürücüsü Ekşi ve arkadaşı Deniz Dilmen olay yerinde hayatının kaybetti. Kaza sonrasında araç içine sıkışan 2 arkadaş, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

Direğe çarptıktan sonra hurdaya dönen araç içinden çıkartılan cesetler, ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza sonrasında araştırma yapan polis ekipleri, kaza yapan araç ile olay yerinde bulunan Serkan A.nın kullandığı 06 HG 271 plakalı aracın yarış yaptıklarını tespit etti.

Bunun üzerine araç içinde bulunan Serkan A., Tuğba G. ve İrfan K. isimli şahıslar, ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Serkan A.'nın alkol muayenesinin yapılması ile sürücünün 0,75 promil alkollü olduğu anlaşıldı.

iha
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 13:17:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muhammedulus IP: 88.246.165.xxx Tarih : 31.05.2008 17:23:38

hayatta amaç mı kalmadı da yarış yapmanız lazım, ille siz ya da ezdiğiniz insanlar ölmeli mi? ailelerini de yasa boğdular? aslında hayatta çok hedef var