28
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Demirkol'un idrarından kan geliyormuş

Antalya'da, eski sevgilisi Gamze Özçelik'in müstehcen görüntülerini yayınladığı iddiasıyla yargılanan Gökhan Demirkol'un tutukluluk halinin devamına karar verildi. 

Antalya Devlet Hastanesi'nde 'İdrar yolları enfeksiyonu' teşhisi ile tedavi gören Gökhan Demirkol'un avukatı Ömer Yeşilyurt, Demirkol'un idrarından kan geldiğini söyleyerek, tahliyesini istedi. 

Manken ve Oyuncu Gamze Özçelik'in kendisine tecavüz ederek müstehcen görüntülerini internet ortamında yayınladığı iddia edilen eski sevgilisi Gökhan Demirkol'un yargılanmasına Antalya Adliyesi'nde devam edildi. Duruşmaya Antalya Devlet Hastanesi'nde 'İdrar yolları enfeksiyonu' teşhisiyle tedavi gören Gökhan Demirkol katılırken, Gamze Özçelik duruşmaya katılmadı. 

Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ne Gamze Özçelik'in akıl ve beden sağlığının Adli Tıp Kurumu tarafından araştırılması için talimat yazısı göndermesinin ardından, Gamze Özçelik geçtiğimiz günlerde Adli Tıp Kurumu'nda heyetle görüşmüş ve rapor hazırlanmıştı. İlk olarak söz alan Gamze Özçelik'in avukatı Fatih Volkan Gamze Özçelik'in tecavüze uğradığını fakat olayın çarpıtıldığını söyledi. Yapılan konuşmanın ardından söz alan Gökhan Demirkol'un avukatı Ömer Yeşilyurt müvekkilinin suçsuz olduğunu söyledi. 

Yeşilyurt, "Mahkeme heyeti Gamze ile Gökhan'ın olay anından önce barda çekilen görüntülerini incelemiştir. Bu görüntülerde Gamze Özçelik'in, Gökhan Demirkol ile samimi görüntüleri yer almış ve Gamze Hanım, Gökhan Demirkol'u öpmüştür. Görüntülerde Gamze Özçelik'in üzerinde kırmızı bir kıyafet bulunuyor, makyajlı ve saçları yapılmış vaziyette. Olay görüntülerde ise Gamze Özçelik'in üzerindeki kıyafet değişmiş. Makyajı temizlenmiş ve saçları bayanların yatağa girdiği anda yaptığı gibi, topuz tabir edilen şekilde yapılmıştır. Düşünmek lazım bir tecavüz olayında Gökhan Demirkol tecavüz etmeden önce Gamze hanımın üzerini değiştirmiş, saçlarını bağlamış olabilir mi? Bu tecavüzün doğa kanununa aykırıdır. Bu durumun değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bunu tecavüz şekliyle hukuki zemine oturtmak saçmadır. Tecavüzün nasıl olduğunu ve nasıl yapıldığını iyi biliyoruz. Adli tıp raporunun mefi yanı olmayacaktır. Gamze Hanım kendisini aklamak istiyorsa, yeri burası değildir. Deliller tamamıyla toplanmıştır. Müvekkilim 3.5 metrekarelik bir koğuşta kalmaktadır. Bu işkencedir. Gökhan Demirkol cezaevinde rahatsızlanmıştır ve kendisi kan işemektedir" diye konuştu. 

Suçsuz olduğunu söyleyen Gökhan Demirkol sapık olmadığını söyledi. Demirkol, "Bizim ilişkimiz yıllara dayanıyordu. Gamze ile aşk hayatı yaşıyorduk. Bana sürekli uygunsuz resimlerini gönderiyordu. Bu resimlerde avret yerlerinin bile fotoğrafları vardı. Ben sapık olsam, bu güne kadar gönderdiği 40-50 fotoğrafı saklardım. Oysa ben bütün fotoğrafları sildim" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından mahkeme heyeti, Gamze Özçelik'in akıl ve beden sağlığı raporunun Adli Tıp Kurumundan beklenmesine karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Duruşmanın ardından Gökhan Demirkol'un babası Ali Rıza Demirkol gazetecilere açıklama yapmaktan kaçınarak, "Benim yerimde olan bir baba ne hissediyorsa, ben de onu hissediyorum. Çok üzgünüm" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2006 Pazartesi 15:10:10
Güncelleme :5 Haziran 2006 Pazartesi 15:20:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?