31
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Dikkat bu fuhuş değil kapkaç!

İstanbul TEM Otoyolu Çatalca mevkiinde yol kenarında bekleyerek sürücüleri soyan kadın çete üyeleri kameralara saniye saniye yansıdı.

Çete üç kadından oluşuyor. Bir kadın yol kenarında el haraketleriyle araçları durdurmaya çalışıyor. Başlagınçta olay, fuhuş pazarlığı gibi gözüküyor ama işin aslı hiç de öyle değil.

Araç durunca ilk yaptıkları sürücü kapısına yapışmak oluyor. Kapkaç çetesinden bir kadın, aracın sürücüsüyle pazarlık yaparken, duvarın arkasındaki diğer kadınlar harakete geçiyor.W

Kadınlardan biri, aracın kapısını açmaya çalışıyor ama olmuyor, çünkü sürücü olacakların farkına varıp kapıları kilitliyor. Sürücü başına gelecekleri anlıyor ve hızla uzaklaşıyor.

Kapkaç çetesi pes etmiyor. Yeni bir av peşindeler. Bir kadın yine önde, diğer kadınlar duvarın arkasında. Çok geçmiyor yeni bir araç yanaşıyor. Kadınlardan biri kamyon sürücüsünün kapısını açıyor ve onu aşağı çekmeye çalışıyor. Kargaşada sürücü cüzdanını kaptırıyor.

Sürücü, araçtan inip, kadınların peşinden gitmek istiyor ama nafile, şebeke çoktan izlerini kaybettiriyor. Kapkaçcı kadın, otoyolda kaçamak yapmak isteyen sürücüleri ava giderken avlıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2008 Çarşamba 16:32:56
Güncelleme :23 Nisan 2008 Çarşamba 16:33:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ CENGİZ IP: 88.227.145.xxx Tarih : 23.04.2008 17:30:48

İnsanlar Ukçuruna sahip çıksa böyle olaylar olmaz 250 gr için insan oğlunun başına herşey geliyor.yazık