20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Eğlence dönüşü facia

Karaköy'de meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. İddiaya göre, gece yarısından sonra eğlenceden dönen 4 arkadaşın içinde bulunduğu İsmet Tan E'nin kullandığı 34 DS 3005 plakalı otomobil, Karaköy Meclis-i Mebusan Caddesi'nden Eminönü yönüne  giderken aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı.

DUBALARI PARÇALADI

Refüjdeki dubaları parçalayıp karşı yöne geçen otomobil, seyir halindeki 3 araca çarptıktan sonra park halindeki başka bir araca çarpıp taklalar attı. Emniyet kemeri takılı olmayan ve ön koltukta oturan Dila Yaşa, ters dönen aracın camından fırlayarak feci şekilde can verdi. Kazada hafif şekilde yaralanan şoför İsmet Ertan E, Erdil Kılıç ve Serap Çelik, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir görgü tanığı, 'Otomobil çok hızlıydı. Dubalara vurdu, gazı hiç kesmedi. Taksiye vurdu, yine duramadı. Park halindeki araca çarptı, takla atıp ters döndü' dedi.

Yeni Şafak
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 08:37:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bahtıyar IP: 85.97.193.xxx Tarih : 8.10.2008 09:23:25

canlar guzel ınsanlar eglence gece,alemi bunların sonu yok,bu şekil trajik olaylarları hergün gazatelerde okuyoz,sonsuzluga ıntıkal eden kardeşimize alahtan rahmet ailesine sabırlar dilerim.bişri hafi hz hayatını lütfen ama lütfen okuyunnn