20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Elbistan'da 'kurusıkı' operasyonu

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, kurusıkı tabancaların gerçeğe dönüştürüldüğü bir tamir atölyesine düzenlenen operasyonda, çok sayıda tüfek, tabanca ve bu tabancalara ait parçalar ele geçirildi.

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Güneşli Mahallesi'nde bulunan bir atölyede kurusıkı tabancaların gerçeğe dönüştürüldüğü ihbarını aldı.

İhbarın yapıldığı iş yerine baskın yapan polis, atölyede 2 adet kurusıkı tabanca ve bu tabancalara ait şarjörler, 8 adet değişik tip ve modelde ruhsatsız av tüfeği, 12 adet üzerinde namlusu bulunan kurusıkı tabanca gövdesi, 7 adet üzerinde namlusu bulunmayan kurusıkı tabanca gövdesi, 62 adet değişik tip ve modelden oluşan kurusıkı tabanca sürgüsü, 52 adet değişik tabanca ve kurusıkı tabancalara ait şarjör, 12 adet boş kurusıkı fişek kovanı ele geçirdi. Operasyonda, iş yerinin sahibi oldukları belirlenen A.G. ve Y.G. isimli şahıslar gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2008 Salı 15:36:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?