26
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

En küçük tutuklu

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanıp gözaltına alınan çiftin 5 aylık bebekleri de anne ve babası gibi 2 geceyi nezarethanede geçirdi.

Annesi ile birlikte nezarethanede kalan bebeğin bakım masraflarını ise polisler üstlendi.

İhbar üzerine harekete geçen Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bahçelievler'de bir eve operasyon düzenledi. Evde yapılan aramalarda kapsüller halinde 1 kilo 150 gram kokain ile 30 bin adet extacy hap ele geçirildi. Operasyonda, uyuşturucuların mal sahibi oldukları öne sürülen Muharrem B., kardeşi Mahir B., eşi D.B ve annesi S.B., gözaltına alındı.

Güney Amerika'dan getirtilen uyuşturucuların iç piyasaya sürülmek istendiği bildirildi.

Uyuşturucu satmak suçundan sabıkası bulunan Mahir B., eşi D.B, bırakacakları kimse olmadığı için 5 aylık bebeklerini de Narkotik Şube Müdürlüğü'ne getirdiler. İki gün boyunca Narkotik Şube Müdürlüğü nezarethanesinde annesi ile birlikte tutulan 5 aylık bebeğin bakım masraflarını ise narkotik polisi üstlendi.

Şubenin maskotu olan bebek annesinin kucağında adliyeye sevk edildi. Emniyette işlemleri tamamlanan 2 si kadın 4 kişinin susma hakkını kullandığı öğrenildi.

Yetkililer, sokak satıcıları aracılığıyla sosyeteye satılacağı ileri sürülen uyuşturucuları Güney Amerika'dan mide yoluyla getiren kişiyi tespit etmeye çalışıyor.

iha
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2009 Cuma 15:38:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?